Economie la energie

Campania de creştere a gradului de conştientizare privind eficienţa energeticã este o iniţiativã derulatã de cãtre Comisia Europeanã – DG JUST (DG Justiţie şi Consumatori), în parteneriat cu ANRE, prin Departamentul pentru Eficienţã Energeticã.

Consumatorii vor putea afla sfaturi practice pentru eficientizarea consumului de energie şi vor fi informaţi cu privire la posibilitãţile de îmbunãtãţire a obiceiurilor de utilizare a energiei (prin mãsuri concrete de reducere a cheltuielilor în gospodãrii, fãrã a reduce însã nivelul de confort).

Campania vizeazã de asemenea, sã atragã atenţia publicului despre cât este de important sã în?eleagã recentele schimbãri în consumul casnic generate de diversificarea pieţei pe de o parte şi liberalizarea pieţei de energie pe de altã parte, precum şi despre noile instrumente de monitorizare a consumului.

Sfaturi practice pentru eficientizarea consumului de energie:

#1

#2

#3

#4

 

Site-ul campaniei: www.economielaenergie.eu

Telefon cu tarif normal in reteaua Orange, apelabil din toate retelele. Linie telefonica dedicata informarii consumatorilor de energie cu privire la liberarizarea pietelor de energie.

Luni – Vineri: 08:00 – 18:00

Sambata – Duminica: 10:00 – 15:00

Descarca aplicatia ANRE